Acțiune privind persoanele fără adăpost

Poliția Locală Suceava are în vedere permanent și cu precădere în sezonul rece identificarea persoanelor fără adăpost și îndrumarea acestora către centrele specializate în acest sens.

În urma sesizorilor venite din partea cetățenilor municipiului Suceava, în seara zilei de 24 februarie, polițiștii locali au efectuat o acține de verificare a persoanelor fără adăpost din zona Gării Burdujeni. În cadrul acțiunii au fost identificate un număr de 15 persoane fără adăpost, carora le-au fost verificate datele de identificare și starea de sănătate. Dintre acestea 13 persoane au fost conduse la centrul de noapte „Lumină Lină”, unde au beneficiat de o masă caldă și un loc de cazare, 1 persoană a fost preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Suceava și transportată la Spitalul Județean pentru îngrijiri deoarece era suspect de fractură la un braț, iar 1 persoană a ales sa fie condusă și urcată în tren cu intenția de a ajunge în localitatea de domiciliu.

Împreună cu Direcția de Asistență Socială a municipiului Suceava, Poliția Locală are în vedere identificarea și îndrumarea persoanelor fără adăpost pentru rezolvarea problemelor cu care aceștia se confruntă.

Poliția Locală Suceava încurajează cetățenii să sesizeze cazurile pe care le întâlnesc în Municipiul Suceava.